Vedete din Romania

#relatie #virgil iantu #mirela zeta

Virgil Iantu si Mirela Zeta, aventura la hotel?

Are Virgil Iantu o aventura cu Mirela Zeta ? Aceasta este intrebarea pe care o ridica ultimele barfe mondene, care spun ca cei doi ar fi inchiriat o camera la hotel , in care au intrat impreuna si au plecat separat.

Cele doua vedete de la Prima TV au vrut sa beneficieze de putin timp departe de ochii lumii. Si pentru ca Virgil are o relatie de lunga durata , din care a rezultat si un copil, o iesire in oras alaturi de o alta femeie nu ii facea bine la imagine.

De aceea, se pare ca cei doi au apelat la ajutorul lui Vlad Enachescu . Potrivit Cancan, in noaptea de 9 spre 10 octombrie, in jurul orei patru, Vlad Enachescu si Virgil Iantu cu Mirela Zeta si-au facut aparitia la un hotel din nordul Bucurestiului.

Vlad Enachescu a fost cel care a intrat primul in hotel si a inchiriat camera 110, pe care, conform unui client al hotelului, a platit-o cu cardul lui - 100 de euro.
In tot acest timp, Iantu cu Zeta au ramas ascunsi dupa coloana de la intrarea in hotel, incercand, fara succes, sa treaca neobservati.

Enachescu le-a dat cartela de acces in camera si a plecat din hotel iar Virgil cu Mirela au urcat in camera, unde au ramas aproximativ 40 de minute, dupa cum povesteste un client al hotelului, citat de Cancan.

Se pare ca primul care a parasit hotelul a fost Iantu, care a parut incurcat atunci cand un receptioner l-a rugat sa-i dea un autograf. “Domnul Miliard” a plecat grabit iar la cateva minute dupa aceea a coborat si Mirela Zeta care nu a vrut sa vorbeasca cu nimeni.

Virgil Iantu are de mai multi ani o relatie cu producatoarea Roxana Alexandru, impreuna cu care are si o fetita.

Sursa foto: Cancan

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului