Vedete din Romania

#spital #copii #monica columbeanu

"Visul meu este sa construiesc un spital pentru copii aflati in faza terminala a unei boli"

Va provocam sa intuiti personajul acestui interviu. Iata cateva indicii: studenta la Comunicare si Relatii Publice, model, mama a unei fetite de trei ani. Despre cine este vorba?

Probabil ca multi dintre voi veti raspunde plictisiti ca nu stiti si nu va intereseaza. Va mai dam cateva indicii... Cea mai mediatizata prezenta feminina din Romania, sotie de miliardar, "scorpia de la Izvorani" (cum au numit-o unii jurnalisti). Cred ca v-am trezit deja interesul si vreti sa aflati noi barfe! Ei bine nu, va prezentam un interviu liber in care o fata de 23 de ani ne povesteste despre visele sale marete....

"Imi place sa corectez din punct de vedere gramatical pe toata lumea"

Replica Vedetelor: Ce meserie crezi ca ti s-ar fi potrivit?
Monica Columbeanu : Cred ca as fi fost invatatoare , pentru ca iubesc copii, da in mod special pentru ca imi place sa corectez din punct de vedere gramatical pe toata lumea.

“Imi doresc sa nu mai fiu mediatizata”

Replica Vedetelor: Cum te vezi peste cinci ani?
Monica Columbeanu: Mai fericita daca as fi mai putin mediatizata, sa nu mai intampin tot felul de rautati la tot pasul pentru ca chiar daca incerc sa ma debarasez de ceea ce se spune totusi am un suflet si ma deranjeaza cand vad ca oamenii mint la adresa mea intr-un mod gratuit, fara ca nici macar sa ma cunoasca cu adevarat.

"Imi place singuratatea"

Replica Vedetelor: Femeile in general se tem de singuratate . Tie iti este teama sa ramai singura?
Monica Columbeanu: Mie nu mi-e teama de singuratate, mie chiar imi place singuratatea si am si parte de ea in momentele in care sunt in strainatate. Nu am intotdeauna companie mai ales daca ma duc la un job si stau pur si simplu singura in camera mea si asta imi place, ma relaxeaza. Singurul lucru de care imi este frica este Dumnezeu.

Replica Vedetelor: Care este cea mai arzatoare dorinta a ta?
Monica Columbeanu: Uite imi doresc sa am atat de multi bani incat sa fac un spital pentru copii care se afla in faza terminala a unei boli. Asta e visul meu si sunt convinsa ca voi reusi sa fac acest lucru chiar daca nu in viitorul apropiat, cu siguranta voi reusi. Mi-am propus si de obicei ceea ce imi propun reusesc de fiecare data.

"As poza goala pentru o cauza nobila"

Replica Vedetelor: Ai poza vreodata goala pentru o cauza nobila?
Monica Columbeanu: Am pozat pentru o cauza nobila, am facut calendarul pentru refugiatii in Romania, nu eram dezbracata, eram destul de eleganta imbracata as putea spune, probabil ca da as accepta sa pozez goala.

Replica Vedetelor:  Pentru ca tocmai ai coborat de pe podium si ai un simt dezvoltat al fashion-ului, te-ai gandit vreodata sa creezi haine? Multe modele recurg la aceasta varianta atunci cand cariera lor a luat sfarsit...
Monica Columbeanu: M-am gandit, dar momentan nu stiu ce sa zic... Imi transform eu diverse fuste in rochii, le mai accesorizez intr-un mod diferit, o mai rog pe mama mea sa mai scurteze ceva, cochetez cu aceasta pasiune a mea pentru moda. Momentan sunt foarte concentrata in ceea ce priveste studiul comunicarii si relatiilor publice, pe care il studiez la Master in cadrul SNSPA.

"Mi-as dori ca Irina sa invete sa danseze"

Replica Vedetelor: Ce ti-ai dori sa devina fiica ta?
Monica Columbeanu: Mi-as dori sa fie fericita, nu vreau sa o fortez sa faca ceva ce eu nu am reusit. Inainte imi doream sa dansez, asta am reusit intr-un final sa o fac la nivel profesionist in cadrul "Dansez pentru tine", e foarte frumos pentru o femeie sa danseze cred ca mi-ar placea ca fiica mea dsa faca asta, nu la nivel profesional ci pentru ea. Cred ca totul vine din interior si practic ca sa ne impunem sau sa impunem altora sa faca ceva nu exista.

"Imi mai doresc un baietel"

Replica Vedetelor: Ti-ai propun sa mai faci un copil? Au aparut tot felul de zvonuri ca ai fii insarcinata...
Monica Columbeanu: Acum sa fiu sincera cu voi, sigur voi mai avea un copil si cu siguranta va fi un baietel! Momentan nu sunt insarcinata.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului