Vedete din Romania

#viviana sposub #George Burcea #declaratii #despartire

Viviana Sposub, prima reactie dupa ce a sters toate pozele cu George Burcea. Adevarul despre despartire

Viviana Sposub a socat pe toata lumea in urma cu cateva zile. Prezentatoarea TV a sters toate fotografiile pe care le avea impreuna cu iubitul ei George Burcea, cu care are o relatie de un an. Se pare ca intre cei doi a avut loc o cearta uriasa, iar vedeta a decis sa puna punct relatiei. Apropiatii spun insa ca George nu se va lasa si ca incearca din rasputeri sa intre din nou in gratiile iubitei sale, dupa ce ar fi petrecut cu amicii sai intr-o noapte.

 

”Totul ar fi plecat de la o petrecere la care a fost George. O petrecere numai cu baietii, care s-a intins pana a doua zi de dimineata. Viviana s-ar fi suparat foarte tare si nu a mai vrut nici sa-i raspunda la telefon, l-a blocat si pe telefon, pe WhatsApp, peste tot. George insa nu renunta cu una, cu doua, la ea. Face pressing ca ea sa ii mai dea o sansa. O copleseste cu gesturi romantice, cu declaratii de dragoste publice, cu mici daruri. Orice pentru ca ea sa treaca peste ce s-a intamplat si sa se intoarca la el. Momentan insa, Viviana este de neclintit”, au spus apropiati ai celor doi pentru Playtech-Impact.

Viviana Sposub n-a dorit sa comenteze despre despartirea ei de George Burcea si s-a limitat sa spuna ca este ”bine, fericita”. Prezentatoarea a explicat ca nu vrea sa dea declaratii pe acest subiect.

”Sunt bine, sunt fericita. Nu am ce alte declaratii sa fac, eu nu dau declaratii in presa, fara suparare. Am vazut ce se scrie despre mine, dar nu am ce sa comentez acum”, a spus Viviana Sposub, potrivit fanatik.ro.

Conform acestei surse, Viviana Sposub s-a suparat deoarece comportamentul lui George Burcea a devenit mai rece fata de ea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului