Vedete din Romania

#voicu panzar #permis auto #catalin botezatu

Voicu era baut la volan din cauza lui Bote?

Dupa ce a ramas fara carnet pentru trei luni fiindca a condus baut, Voicu Panzar este criticat acum si de Catalin Botezatu, care ar fi putut fi chiar motivul pentru care fotomodelul era baut.

Trimis acasa de Botezatu, Voicu a incercat sa se apropie din nou de designer, rugandu-l sa-l lase sa-l sustina in emisiunea "Dansez pentru tine". Bote nu l-a vrut insa pe Panzar in galerie. Doua zile mai tarziu, fotomodelul era oprit de politie beat si fara acte la el.

"Nu stiam ca le are cu bautura. Cum ii las din mana cum se pierd. Asta se intampla acum si cu el, si cu Bianca. Inaintea duelului de la "Dansez pentru tine", Voicu m-a sunat sa ma intrebe daca ii permit sa se alature galeriei care m-a sustinut in gradena show-ului de la Pro TV. L-am refuzat elegant, iar de atunci nu am mai vorbit. Imi pare rau pentru el. Mai ales ca acum, cel putin pentru trei luni, nu poate sa se mai faca nici macar tirist, in Italia, asa cum isi dorea. Asta se intampla cand nu stii sa profiti de mana care iti e intinsa, cand ti se urca fitele la cap... dai in patima bauturii", a declarat Botezatu pentru Cancan.

Nici Bianca, fosta iubita a lui Bote, nu a fost scutita de intalniri cu politia. Ea a platit 250 lei sambata dimineata dupa ce a depasit viteza legala la volanul autoturismului BMW X6 , primit chiar de la Botezatu.

"M-au prins la iesirea din ca mergeam cu 80 km/h. M-am scuzat, am platit amenda si am plecat", a declarat Bianca dupa incident.

 

Citeste si

Voicu Panzar, prins de politie beat la volan

Bote catre Maruta: "Din cauza ta l-am dat afara pe Ricky"

Bote l-a trimis acasa pe Voicu: "Si-a luat nasul la purtare"

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare