Vedete din Romania

# raluca zenga divort #walter zenga

Walter si Raluca Zenga divorteaza

Un nou divort rasunator in showbiz. Walter si Raluca Zenga divorțează dupa 17 ani de iubire. Cei doi s-au spus adio in mare secret, insa au pastrat o relatie de prietenie, pentru copiii lor.

Faimosul antrenor ar fi parasit deja caminul conjugal si s-a mutat intr-un apartament de lux. Walter Zenga are grija de copiii sai, pe care ii iubeste enorm si ii viziteaza zilnic. Se pare ca motivele divortului sunt mai multe, printre acestea numaradu-se distanta, lipsa comunicarii.

Tehnicianul a avut mai multe angajamente în ultimii ani, de curând a demisionat și de la Cagliari, fiind obligat, prin natura meseriei, să pună mii de kilometri între el și familie.

La rândul sau, Raluca era mai mereu plecată în diferite excursii pentru promovarea blogului personal de călătorii, în locații exotice ca India, Sri Lanka sau Africa, unde nu și-a luat aproape niciodată soțul. Coincidență, mai mereu când Walter revenea în Dubai, Raluca “fugea” instant cu treabă!

Mai mult, la ultimele discuții în contradictoriu, Zenga i-ar fi reproșat frumoasei soții că și-a făcut “un anturaj greșit” și că a devenit prea mondenă.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului