Vedete din Romania

#xonia #craciun #socri #australia #parinti

Xonia, Craciun alaturi se socri! Ii este dor insa de parinti

Cunoscuta cantareata Xonia a crescut in Australia alaturi de parintii ei. Cu toate acestea muzica si dragostea au readus-o in Romania, unde a decis sa se stabileasca definitiv. Asadar, anul acesta vedeta va petrece Caciunul la Targoviste alaturi de iubit si parintii acestuia.

Atmosfera de Craciun o face insa pe vedeta sa se gandeasca cu dor la parintii ei si la Craciunurile petrecute alaturi de acestia.

"O sa fiu in Targoviste, acasa cu familia iubitului meu, si o sa fie liniste si dragoste", a declarat Xonia pentru libertatea.ro.

Desi in Australia obisnuia sa consume carne de cangur, vedeta adora preparatele traditionale romanesti.

"De fiecare data am avut masa traditionala: sarmale, salata de boeuf, friptura, deci nu mi-au lipsit mancarurile traditionale, diferenta era vremea. Imi e dor de faptul ca nu sunt alaturi si de familia mea de Craciun. Mi-ar fi placut foarte mult sa fim cu totii impreuna de Craciun. De obicei, ne vedem o data pe an", a mai declarat Xonia.

Sursa foto: bravonet.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului