Vedete internationale

# cauza mortii george michael #moarte george michael #moarte vedete #george michael

Adevarul despre moartea lui George Michael. De cand se gandise la sinucidere

Moartea unuia dintre cei mai titrati cantareti ai lumii este inca invaluita in mister si controverse, in ciuda rezultatelor oferite de medici. Viata sa, plina de abuzuri, a fost readusa in prim plan dupa decesul din ziua de Craciun. Acum multi discuta despre gandurile de sinucidere ale lui George Michael, care il urmareau de multi ani.

Un impas pe care a trebuit să-l suporte a fost moartea fostului său iubit, Anselmo Feleppa, al cărui organism a cedat din cauza complicațiilor provocate de SIDA, in 1993. După ce a aflat că mama sa a fost diagnosticată cu cancer, George Michael a intrat într-o profundă depresie care i-a schimbat moralul complet, precizează Daily Star. Atunci a inceput sa se gandeasca prima data la sinucidere, dupa cum a marturisit chiar artistul. Moartea mamei l-a aruncat intr-o depresie neagra. 

 

 „După moartea mamei, în 1997, cred că devenisem unul dintre acei lași care aleg o cale urâtă de-a ieși din bucluc”, a mărturisit el în 2004, într-un interviu. Aceste grele incercari l-au dus intr-o zona neagra, ajungand dependent de heroina. 

Foto: hepta.ro 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare