Vedete internationale

#deces Anthony Bourdain #a murit Anthony Bourdain #Anthony Bourdain #sinucidere

Anthony Bourdain s-a sinucis!

Celebrul bucatar Anthony Bourdain s-a sinucis vineri, 8 iunie, la varsta de 61 de ani. Bucatarul era extrem de cunoscut in intreaga lume pentru emisiunile sale culinare. Tristul anunt a fost facut chiar de colegii acestuia, de la teviziunea CNN.

"Cu deosebita tristete confirmam decesul prietenului si colegului nostru, Anthony Bourdain", au transmis colegii lui de la CNN. "Iubirea lui pentru aventura, prieteni noi, mancare buna si bautur, dar si povestile remarcabile din intreaga lume l-au facut unic. Talentele lui ne-au uimit si ne va fi foarte dor de el. Gandurile noastre bune merg catre fiica si familia lui, in aceste momente dificile", au continuat ei, conform edition.cnn.com.

Anthony Bourdain se afla in Franta unde filma un nou episod pentru serialul care l-a facut celebru in intreaga lume. Trupul neinsufletit al acestuia a fost gasit de unul dintre prietenii sai in camera de hotel, potrivit click.ro.

De-a lungul vietii Anthony Bourdain a filmat numeroase emisiuni culinare, dar a scris si carti inspirate din povestile de viata ale oamenilor si din culturile mai multor tari. Mai mult, Anthony Bourdain a luptat pentru a ajuta grupurile marginalizate si a facut parte din campanii pentru conditii mai bune la locul de munca pentru restaurante. A castigat multe premii pentru activitatea sa gastronomica.

Sursa foto: fortune.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare