Vedete internationale

# iubita brad pitt # charlotte casiraghi #divort angelina jolie #brad pitt #angelina jolie

Brad Pitt se iubeste cu o printesa! A uitat-o pe Angelina si va deveni tata

Brad Pitt si Angelina Jolie au fost multa vreme cuplul de aur al Hollywoodului. De la vestea separarii, presa l-a cuplat pe Pitt cu o multime de vedete. Se pare insa ca tabloidele au fost departe de adevar, iar Brad Pitt se iubeste mai nou cu o... printesa adevarata. 

Charlotte Casiraghi si Brad Pitt se pare ca formeaza de doua luni un cuplu, iar cei doi au intentii serioase, printre care sa devina parinti curand. Charlotte este printesa, mostenitoarea tronului din Monaco, nepoata regretatei actrite Grace Kelly. Printesa de Monaco are doar 31 de ani, in timp ce faimosul actor are 54. 

Charlotte nu este la prima relatie cu un reprezentant al lumei filmului. In urma cu ceva timp a mai avut o relatie cu un actor, in urma careia s-a nascut Raphael. Cei doi s-au despartit in 2015. 

Se pare ca relatia dintre Brad Pitt si printesa Charlotte este una serioasa. Cei doi s-au afisat deja impreuna la un eveniment monden in Los Angles. Iata ce spune un martor, pentru revista australiana New Idea, cea care a aruncat bomba relatiei: "Toți au rămas uimiți când i-au văzut împreună. Au tot circulat zvonuri în ultimele săptămână că Brad s-a mutat cu o nouă iubită, dar nimeni nu se aștepta să-l vadă de mână cu o membră a familiei regale”. 

Totusi, deocamdata niciun reprezentant oficial al celor doi nu a confirmat relatia sau intentiile celor doi. Iata cum arata printesa care l-a cucerit pe actor: 

Charlotte Casiraghi Hepta

Ce parere ai despre noul cuplu? Crezi ca va rezista? 

Foto: Hepta.ro 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare