Vedete internationale

# venituri vedete # top vedete bine platite #vedete bogate #top forbes

Ce bine e sa fii vedeta! Iata cat au castigat celebritatile intr-un singur an!

Cantareata Katy Perry si actorul Robert Downey Jr. ocupa poziti fruntase in topul 100 al celor mai bine platite celebritati din lume, realizat anual de revista Forbes, pe baza onorariilor primite de vedete in ultimul an

Pugiliştii Floyd Mayweather şi Manny Pacquiao ocupă primele două locuri în Topul Forbes. Cu venituri estimate la 300 de milioane de dolari obţinute pe parcursul ultimelor 12 luni, Floyd Mayweather se află pe primul loc în acest clasament. Manny Pacquiao ocupă poziţia a doua, cu venituri de 160 de milioane de dolari, relateaza Mediafax.

Cântăreaţa Katy Perry a obţinut, graţie profitabilului turneu mondial "Prismatic World Tour", venituri de 135 milioane de dolari în perioada menţionată şi ocupă locul al treilea în acest top.

Grupul britanic One Direction se află pe poziţia a patra, cu onorarii de 130 de milioane de dolari, iar prezentatorul de radio şi televiziune Howard Stern ocupă locul al cincilea, cu onorarii de 95 de milioane de dolari.

Garth Brooks, star al muzicii country, se află pe poziţia a şasea, iar cântăreaţa pop-country Taylor Swift ocupă locul al optulea, la egalitate cu actorul Robert Downey Jr., cu venituri de 80 de milioane de dolari obţinute în ultimele 12 luni.

Scriitorul american James Patterson se află pe locul al şaptelea, iar fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo încheie Topul 10 al celor mai bine plătite celebrităţi, cu venituri obţinute în ultimul an de 79,5 milioane de dolari.

Foto: Hepta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului