Vedete internationale

#ducesa Kate #casa regala #regina

Ce i-a interzis Regina Elisabeta Ducesei Kate sa mai poarte. Are o adevarata obsesie

E binecunoscut faptul ca la Casa Regala regulile sunt foarte stricte, iar in ceea ce o priveste pe Regina Marii Britanii, aceasta nu se abate niciodata de la deciziile luate.

Nici macar cei din familia sa nu sunt scutiti de acestea. Spre exemplu, s-a aflat faptul ca Regina Elisabeta i-ar fi interzis Ducesei de Cambridge, sotia Printului William, sa mai poarte… pantofi cu platforma. De ce? Pur si simplu pentru ca Regina ii detesta.

Informatia a fost scoasa la iveala de revista americana Vanity Fair, potrivit careia Regina Elisabeta a II-a le-ar fi interzis chiar tuturor femeilor din familie sa mai poarte astfel de pantofi.

Cu toate acestea, de-a lungul anilor, paparazzii au surprins-o pe Kate purtand perechea ei preferata de pantofi negri cu platforma cu mai multe ocazii, majoritatea mai putin oficiale, si mereu la tinute casual.

De ce nu ii plac reginei pantofii cu platforma? Putina lume stie ca regina Marii Britanii poarta de 50 de ani acelasi model de pantofi. Indiferent ca e vorba de evenimente oficiale sau de evenimente in familie, Elisabeta a II-a alege intotdeauna perechea ei preferata de incaltaminte, realizata manual, din piele naturala.

Se spune despre acesti pantofi ca ar costa aproximativ o mie de lire sterline perechea si ca ar fi realizati de o echipa de patru persoane.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare