Vedete internationale

#Selena Gomez Instagram #selena gomez #lupus Selena Gomez

Cea mai populara artista pe Instagram, “macinata” de o boala grava

Este prima persoana din lume care a depasit 100 de milioane de followeri pe Instagram. Popularitatea nu-i aduce insa si fericirea. Selena Gomez, caci despre ea este vorba, trece prin cea mai grea perioada din viata sa.

Saptamana aceasta, Selena Gomez, in varsta de 24 de ani, a trecut pragul unei clinici de reabilitarea, unde urmeaza tratament antidepresiv, din cauza bolii lupus cu care a fost diagnosticata si din cauza careia, in ultima perioada, sufera de atacuri de panica si anxietate.

Recordul de followeri l-a obtinut dupa ce a anuntat, in urma cu mai bine de o saptamana ca va face o pauza de la postarile de pe reteaua de socializare si de la muzica.

“Cum multi stiu deja, in urma cu aproape un an am aflat ca sufar de lupus, o boala care poate afecta oamenii sub diferite forme. Am descoperit ca anxietatea, atacurile de panica si depresia pot fi efecte secundare ale lupusului care ridica propriile provocari”, a explicat cantareata intr-un comunicat publicat pe site-ul turneului sau, „Revival Tour” de la inceputul lunii, cand a anuntat anularea acestuia.

Vreau sa ma concentrez asupra sanatatii mele si de aceea am decis sa iau o pauza. Le multumesc fanilor mei pentru sprijin. stiu ca nu sunt singura si ii incurajez si pe altii care au probleme de sanatate sa si le rezolve”, a marturisit Selena.

Sursa foto: biotecnika.org

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare