Vedete internationale

#vedete extern #showbiz #celebritati #casatorie #vedete

Celebritati care s-au casatorit acasa!

Celebritatile de la Holywood au lumea la picioare si nu duc lipsa de nimic. Insa cand a fost vorba de ziua in care au spus da, multe staruri au optat pentru o ceremonie in curtea casei. Ce-i drept, sunt posesorii unor vile somptuoase sau chiar castele care valoreaza milioane de dolari. Iata ce cupluri de vedete au dorit un eveniment privat, in intimitatea casei lor.

Brad Pitt si Angelina Jolie

Sursa foto: elledecor.com

Brad Pitt si Angelina Jolie formeaza unul dintre cele mai frumoase si mai solide cupluri de la Hollywood, de mai bine de noua ani. Cei doi si-au unit destinele departe de ochii curiosilor, la Chateau Miraval, o proprietate spectaculoasa pe care cei doi actori o detin in sudul Frantei. Secretul a fost atat de bine pastrat, incat vestea nuntii a venit la o saptamana dupa ce a avut loc. Ceremonia a fost una cat se poate de simpla si a avut loc in prezenta celor sase copii ai cuplului.

Citeste si:

Mai tari ca parintii lor. Copiii vedetelor fac furori

Scandal regal. Kate Middleton, somata de Regina sa inchida gura familiei

Nicoleta Luciu, depresie cumplita. A vrut sa-si puna capat zilelor!

Julia Roberts si Danny Moder

Sursa foto: elledecor.com

“Frumusica” Julia Roberts si-a gasit fericirea nu in bratele lui Richard Gere, cu care a jucat in mai multe filme romantic, ci in cele ale lui Danny Moder, de profesie cameraman. S-au cunoscut pe platourile de filmare de la Holywood in anul 2000, iar doi ani mai tarziu, pe 4 iulie, chiar de ziua Americii, si-au jurat iubire eterna. Fabuloasa petrecere a avut loc pe pajistea fermei din New Mexico a actritei. Invitatii au crezut ca vor lua parte la o petrecere de ziua Independentei, nu la o nunta, deoarece mirii au tinut totul secret. 

Drew Barrymore si Will Kopelman

Sursa foto: elledecor.com

O alta actrita celebra de la Hollywood care a spus da in propria curte este Drew Barrymore, in iunie 2012. Inainte sa accepte cererea in casatorie a lui Will Kopelman, Drew Barrymore mai fusese casatorita de doua ori. Cuplul a optat pentru o nunta in curtea resedintei lor de la acea vreme, o vila cocheta din Montecino, California. Peste 200 de persoane au fost invitate la ceremonia care s-a desfasurat dupa traditii evreiesti. Casa au vandut-o, insa iubirea lor dainuie si acum.

Jennifer Lopez si Marc Anthony

Sursa foto: elledecor.com

O alta nunta surpriza care a avut loc in curtea casei a fost cea dintre actrita si cantareata Jennifer Lopez si nu mai putin celebrul Marc Anthony. Ceremonia a avut loc in casa divei din Beverly Hills, intr-un weekend de iunie, in prezenta rudelor si a prietenilor apropiati. Din pacate, nu a fost scris ca perechea sa ramana impreuna pana la adanci batraneti, deoarece in anul 2011 au divortat.

Sursa foto principala: robertacarlucci.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare