Vedete internationale

#sofia vergara #vedete extern #cel mai bine platita actrita

Cel mai bine platita actrita in 2013

Actrita Sofia Vergara a fost declarata de revista "Forbes" cel mai bine platita actrita in anul 2013. "Forbes" estimeaza ca Vergara, in varsta de 41 de ani, a avut, in perioada iunie 2012-iunie 2013, venituri de 30 de milioane de dolari.

Salariul actritei este de 175.000 de dolari pe episod in cadrul serialului "Modern Family", venit ce contribuie cu siguranta destul de mult la acest titlu.

Pe langa cariera in cinematografie, Sofia Vergara este si imaginea unor companii. Printre acestea se numara Diet Coke, Cover Girl, Comcast, State Farm Insurance. Ea promoveaza, de asemenea, si un medicament pentru tiroida, numit Synthroid, si are o colectie de imbracaminte, care se bucura de un mare succes. Ea este, totodata, si producator executiv al ABC "Killer Women" si detine jumatate din actiunile societatii Latin World Entertainment.

Titlul Sofiei Vergara vine ca un adevarat soc in contextul deceniilor de discriminari feminine la Hollywood, luand in considerare diferenta de peste 40 de milioane de dolari dintre cel mai bine platit actor al anului, Robert Downey Jr, si actrita anului, Angelina Jolie, salariul enorm al Sofiei Vergara face o diferenta imensa pentru femeile care apar pe marele ecran.

Sursa foto: celebritytoob.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului