Vedete internationale

#botez familia regala britanica #printesa Charlotte #vedete extern #kate middleton #showbiz

Cine vor fi nasii fetitei lui Kate Middleton

Maine, mezina ducilor de Cambridge va implini trei luni. Duminica este insa ziua cea mare pentru micuta printesa, cand va avea loc botezul acesteia la Biserica St Mary Magdalene din Sandringham.

 

La fel ca si in cazul printului George, care a avut sapte nasi, toti prieteni apropiati ai Ducelui si Ducesei de Cambridge, si printesa Charlotte ar putea avea mai multi parinti spirituali.


Se pare ca printre favoritii la acest titlu s-ar numara Pippa Middleton, Hugh si Rose van Cutsem, Peter Phillips (varul Printului William), Printesele Beatrice si Eugenie, sau chiar familia Beckham.

Fetita lui Kate Middleton ar putea fi, de asemenea, botezata de una dintre bunele prietene ale Ducesei din timpul facultatii, Catriona ‘Trini’ Foyle, Alice Alvenel, Alicia Stoddart sau Hannah Carter.

De asemenea, pentru titlul de nasa ar fi luate in calcul si fosta bona a Printului William, Tiggy Pettifer, sau una dintre surorile regretatei Printese Diana, scrie agentiadepresamondena.com.

La botez, Charlotte ar putea purta acelasi vesmant pe care l-a imbracat si fratele sau, in 2013, la botezul lui, o replica a celui daruit Reginei Victoria, in 1841, pentru botezul copiilor ei, conform okmagazine.ro.

Pe langa familie si nasi, la botez sunt asteptati si admiratorii familiei regale, dupa cum reiese dintr-un comunicat al Palatului Kensington.

„Ducii de Cambridge ar fi incantati sa-i intalneasca pe admiratorii fiicei lor in curtea bisericii. Ducii sunt recunoscatori pentru urarile de bine pe care le-au primit inca de la nasterea Printesei Charlotte, multe de la localnicii din Norfolk, si sunt entuziasmati ca oamenii vor avea acces in curtea bisericii, in ziua botezului.“

Sursa foto: Hepta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului