Vedete internationale

#Serena Williams cezariana #Serena Williams nastere # serena williams copil #serena williams

Cosmarul prin care a trecut Serena Williams dupa ce a nascut

Pentru jucatoarea de tenis Serena Williams, bucuria de a fi mama a fost umbrita de problemele de dupa nastere! La cinci luni de la nastere, Serenea a facut o dezvaluire cutremuratoare la postul de televiziune CNN.


„Desi sarcina mea a decurs normal, fiica mea s-a nascut prin cezariana de urgenta, dupa ce ritmul ei cardiac scazuse ingrijorator in timpul contractiilor. Operatia in sine a decurs usor si, inainte de a-mi da seama, Olympia era deja in bratele mele. A fost cel mai minunat sentiment pe care l-am experimentat in toata viata mea. insa, la 24 de ore de la nastere, au urmat sase zile de nesiguranta.

 

Totul a inceput cu un embolism pulmonar (…). Din cauza istoricului meu medical, aceasta era chiar o problema si acum traiesc cu aceasta frica. Asa ca, atunci cand am simtit ca am probleme de respiratie, am alertat imediat asistentele. (…) Apoi, sutura s-a deschis din cauza faptului ca tuseam prea mult, tusea, la randul ei, fiind cauzata de embolism. Asa ca am revenit pe masa de operatie, iar atunci medicii au descoperit un hematom mare in abdomen. Asa ca au fost nevoiti sa ma opereze din nou pentru a preveni ca hematomul sa ajunga la plamani. Cand, in cele din urma, am ajuns acasa, in sanul familiei, a trebuit sa petrec urmatoarele sase saptamani de maternitate in pat”, a povestit jucataoarea de te

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului