Vedete internationale

#actori Game of Thrones #Emilia Clarke #Alfie Allen #Lena Headey #Rory McCann #showbiz #vedete extern

Cum arata in viata reala actorii din "Game of Thrones". I-ai recunoaste?

Nu dorm cu sabia sub perna, nu au dragoni de companie si nici nu apara vreun zid! In viata reala, actorii din serialul "Game of Thrones" sunt oameni cat se poate de normali. Iata cum arata in afara platourilor de filmare.


Danaerys Targaryen - Emilia Clarke



Actrita britanica Emilia Clarke a avut parte, probabil, de o transformare impresionanta in serial. Frumoasa blonda care joaca rolul printesei Daenerys Targaryen este, de fapt, satena si cu greu poate fi recunoscuta pe strada chiar si de fanii serialului.

CITESTE SI:

Top 5 vedete narcisiste. Iata ce poze isi publica pe Facebook

Top 10 celebritati cu obsesii si fobii bizare


Theon Greyjoy - Alfie Allen



Primul mare rol pentru Alfie Allen este cel al lui Theon Greyjoy, mostenitorul Casei Greyjoy. Multi il aseamana cu Matt Damon si ii dau mari sanse pe viitor.

Bran Stark - Isaac Hempstead-Wright



In realitate, nu este olog, nici nu are puteri bizare, si a intrat deja, dupa cum se vede, in perioada de pubertate, fiind unul dintre cei mai "cool" tineri actori din cetatea filmului.

Cersei Lannister - Lena Headey




Lena Headey spune ca s-a obisnuit sa fie urata si hulita de spectatori pentru rolul pe care il interpreteaza in serialul "Urzeala tronurilor". In realitate, actrita este tatuata si are o tinuta sic. In plus, cositele ei blonde, emblematice pentru rolul pe care il interpreteaza, sunt brunete si de o lungime modesta.  

Printul Oberyn - Pedro Pascal



Pedro Pascal este si in realitate un barbat fermecator precum este si in rolul Printului Oberyn din casa Martell. In realitate insa se pare ca ii lipseste spiritul razbunator si nici nu este un amator de orgii precum personajul pe care il interpreteaza. Pe de alta parte insa, Pedro este cat se poate de exotic in peisajul hollywoodian - la fel ca in film, unde tinutul din care provine este un fel de zona punk-rock a serialului -, actorul fiind originar din Chile. 

Hodor - Kristian Nairn



Actorul Kristian Nairn, care ii da viata uriasului Hodor, a marturisit ca este gay si a precizat ca niciodata nu a incercat sa ascunda acest lucru, relateaza "People". 

Osha - Natalie Tena




Fanii serialului vor avea ocazia sa o vada in carne si oase pe Natalia Tena intre 9 si 11 mai, atunci cand Tronul de Fier din serialul "Urzeala tronurilor" va fi expus la complexul Romexpo din Bucuresti. 

Ygritte - Rose Leslie




Actrita Rose Leslie, interpreta Ygrittei, prototipul femeii puternice, libere, este considerata in viata reala una dintre cele mai sexy actrite de televiziune.

"Cainele" Clegane - Rory McCann




Surpriza! Rory McCann nu are in realitate nicio urma de arsura pe fata! In plus, este un tip vesel si jovial, nicidecum dur si iute la manie precum personajul sau. 

Arya Stark - Maisie Williams



Maisie a fost distribuita in rolul Aryei pentru ca semana foarte bine cu personajul din toate punctele de vedere. Trebuie sa recunoastem insa ca, in afara platoului de filmare, fetita razbunatoare cu alura de baietandru se transforma intr-o incantatoare si eleganta tanara.

Sursa foto: bustle.com, scifinow.co.uk
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului