Vedete internationale

#dadaca #showbiz #fran drescher #vedete extern #nunta vedete # inventator email # nunta showbiz

"Dadaca" s-a maritat cu inventatorul EMAIL-ului

Ti-o mai amintesti pe simpatica Fran, dadaca din serialul cu acelasi nume care ne-a incantat adolescenta? Tocmai s-a casatorit, pentru a doua oara.

De data aceasta, alesul inimii sale nu are nicio legatura cu showbizul, decat poate prin prisma scandalului in care a fost implicat actualul ei sot, Shiva Ayyadurai.

Petrecerea de nunta a fost una restransa, invitati fiind doar familiile si prietenii foarte apropiati ai cuplului. Drescher a purtat o rochie semnata Badgley Mischka, iar Ayyadurai un costum creat de Ralph Lauren.

Daca pe Fran v-o amintiti cu siguranta din serialul The Nanny - Dadaca, unde juca rolul unei tinere cu o voce extrem de enervanta care reuseste sa-si cucereasca angajatorul - un compozitor de musicaluri -, dar si pe cei doi copii ai acestuia si pe majordomul sever, pe indianul Shiva Ayyadurai putini il cunosc altfel decat pe inventatorul EMAILULUI. Nu, nu este vorba de celebrul acum mesaj electronic, ci de un sistem de mesaje trimise intraoffice, patentat de bioinginerul indian in 1982. De altfel, de la aceasta confuzie s-a iscat un intreg scandal, care l-a avut in centrul atentiei pe Ayyadurai, si care s-a terminat cu retragerea titulaturii de lector a acestuia la celebra universitate tehnica din SUA - MIT.  

Fran a mai fost maritata, timp de 21 de ani, cu Peter Marc Jacobson, care, dupa divort, i-a marturisit ca este homosexual. 

CITESTE SI:

Decizie-soc! O vedetea celebra de la noi se retrage din viata publica
Oana Zavoranu a picat in propria-i plasa. A fost data afara!
Noi recorduri trasnite: omul cu cea mai lunga limba si cea mai mare crosa de golf

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare