Vedete internationale

# logodna harry #Meghan Markle #relatii vedete #regina elisabeta #printul harry

De ce Regina Elisabeta nu vrea sa o cunoasca pe iubita Printului Harry

Relatia dintre Printul Harry si frumoasa actrita Meghan Markle merge din ce in ce mai bine. Dupa ce presa britanica a dezvaluit ca noul cuplu se va muta la Palatul Kensington, o noua veste face inconjurul lumii: cei doi urmeaza sa se logodeasca oficial. 

Mai mult decat atat, presa dezvaluie si detalii despre ceremonia care, cel mai probabil, va avea loc la anul. Din pacate, desi asa ar fi trebuit, cei doi nu se vor putea casatori la Westminster Abbey, precum Kate si William. Motivul tine de cutumele regale. Actrita Meghan Merkle a mai fost casatorita cu regizorul Trevor Engelson, dar mariajul lor nu a rezistat decat doi ani. Din aceasta cauza si din pricina faptului ca viitoarea sotie a Printului  este catolica, nunta lor nu va putea fi oficiata la Westminster Abbey.Cel mai probabil Printul Harry si viitoarea sa sotie isi vor uni destinele la St George’s Chapel, din apropierea Castelului Windsor. 

Tot cutumele regale o impiedica pe actrita cunoscuta mai ales rolului din serialul "Suits" sa fie introdusa Reginei Elisabeta. Traditia spune ca abia dupa ce logodna dintre cei doi va fi oficiala, cei doi vor putea sa apara impreuna in fata reginei. 

Dupa casatorie cei doi se vor muta în Palatul Kensington, la apartamentul numărul 9. In prezent, ei locuiesc in una din casele de pe domeniul Palatului Kensington. Actrita si-a intrat foarte bine in rol, a declarat ca s-a acomodat foarte bine in cercul de apropiati ai iubitului ei si ca s-a apropiat foarte mult de verisoara Printului Harry, Printesa Eugenie. 

Foto: hepta.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare