Vedete internationale

#barack obama #showbiz #regina elisabeta #vedete extern #mancaruri presedinti

De la hotdog la inghetata cu fistic, iata ce mancaruri prefera sefii de state

Cine ar fi crezut ca, in locul preparatelor sofisticate, Regina Elisabeta a Marii Britanii prefera sendvisurile cu gem? Jurnalistii Mirror au publicat recent o lista cu preferintele culinare ale sefilor de stat.

Barack Obama prefera hotdogul. Desi a fost deseori fotografiat in restaurante de lux din Washington, presedintele american mananca foarte des hotdog, scrie adevarul.ro, citand publicatia britanica. In schimb, presedintele SUA nu suporta sfecla rosie.

Regina Elisabeta mananca sendvisuri cu gem. Insa vrea neaparat ca ele sa fie facute cu paine alba si unt proaspat. De fructe de mare, in schimb, nu se atinge niciodata.

Kim Jong-un este dependent de branza Emmentaler. Liderul nord-coreean a trimis un grup de specialisti in ingineria produselor alimentare in orasul francez Besancon pentru a invata sa faca delicioasa branza.

Vladimir Putin mananca doar mancare "testata". Presedintele rus se teme atat de mult sa nu fie otravit, incat a angajat un degustator profesionit pentru a se asigura ca mancarea sa este comestibila, scrie adevarul.ro. In schimb, Putin adora inghetata cu fistic.

Papa Francisc se "rasfata" cu bagna cauda. Mancarea contine morcovi, telina si anghinare prajite, cu un sos cald de usturoi si ulei de masline.

CITESTE SI:

Oana Zavoranu, de la agonie la extaz
Au facut, in sfarsit, anuntul! Ducesa Kate va naste...
Iti e teama sa nu iti uzi telefonul? Iata cum il poti face impermeabil

Sursa foto: wordsbynowak.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului