Vedete internationale

# copii kate # nume fetita kate #kate a nascut #bebelusul regal #printul william

Ducesa Kate a nascut o fetita!

Dupa ce, in aceasta dimineata, Kate Middleton a fost intrat in travaliu la un spital londonez, ducesa de Cambridge a nascut ce-l dea-l doilea copil al cuplului, o fetita. 

Cei doi au tinut secret pana de curand sexul bebelusului, insa au oferit indicii despre acesta. Ultimul a fost in urma cu cateva zile, cand cuplul regal a oferit ceai si croissante legate cu o fundita roz curiosilor care asteptau in fata spitalului.

Travaliul a durat aproximativ doua ore, iar ducesa a dat nastere unei fetite de 3, 7 kilograme si atat ducesa, cat si micuta se simt foarte bine. Potrivit medicilor, daca totul va fi bine, maine cele doua vor parasi spitalul.  La bursa pariurilor, numele fetitei ar putea fi Alice sau Diana. 

Copilul este al patrulea în ordinea succesiunii la tron, după bunicul său Charles, tatăl William şi fratele mai mare, George. Prima care a aflat de naşterea prinţului George la 22 iulie 2013 a fost regina Elisabeta a II-a. Nepotul său William a sunat-o şi i-a comunicat personal vestea. Chiar şi aşa, vechiul ritual regal a fost respectat. O scrisoare a plecat de la clinica Saint Mary către Palatul Buckingham pentru înştiinţarea suveranei. Apoi, tot acolo a fost instalat un şevalet cu anunţul naşterii copilului Ducilor de Cambridge, unde erau trecute ora şi data venirii pe lume, precum şi titulatura şi numele acestuia: Alteţa Sa Regală prinţul de Cambridge George Alexander Louis.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare