Vedete internationale

#vedete haine #kate middleton #kim kardashian

Ducesa Kate a refuzat cadoul unei vedete importante. Iata motivul surprinzator

Eleganta si rafinamentul lui Kate Middleton o fac extrem de apreciata in randul celor care doresc sa-si promoveze creatiile vestimentare. Este si cazul lui Kim Kardashian care a crezut ca ducesa o poate ajuta sa-si promoveze brandul de haine in Marea Britanie.

Kim Kardashian i-a trimis ducesei cateva creatii din colectia sa abia lansata, insa nu mica i-a fost surpriza cand a vazut ca Kate nici macar nu a desfacut de curiozitate pachetul, relateaza revista Marie Clarie, editia britanica. Potrivit unor surse din anturajul familiei regale, Kate ar fi refuzat si o invitatie la cafea a sotiei rapperului Kanye West. In plus, este greu de crezut ca ducesa ar aparea vreodata in vreo fusta mini sau print leopard la un eveniment regal, au mai spus sursele citate. 

Potrivit unei alte publicatii, de data aceasta de scandal, Kim nu ar fi la prima tentativa de a se imprieteni cu familia regala. Ea s-ar fi înfuriat îngrozitor dupa ce Kate i-ar fi returnat si un cadou pentru printul George, scrie revista "Star". 

Ducesa este cunoscuta pentru faptul ca prefera creatiile Alexander McQueen, dar si pentru faptul ca nu primeste nimic cadou, ci prefera sa plateasca integral achizitiile sale vestimentare.

Foto: hepta.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului