Vedete internationale

#Dwayne Johnson coronavirus #coronavirus #dwayne johnson

Dwayne Johnson si familia acestuia, bolnavi de coronavirus! Anuntul facut de actor

Cel mai bine platit actor de la Hollywood, Dwayne Johnson, cunoscut si ca  „The Rock”, a anuntat ca el si familia acestuia  au fost bolnavi de coronavirus.

 

In anuntul facut Dwayne Johnson, a precizat ca el si familia sa s-au vindecat de curand de terbilul coronavirus, dar a tinut sa avertizeze fanii ca virusul este cel mai redutabil dusman chiar si pentru o persoana ca el, avand in vedere ca este poreclit „The Rock” (Stanca -  n.r.). 

Actorul in varsta de 48 de ani, fost jucator de fotbal american si fost luptator de wrestling, a anuntat intr-o inregistrare video postata pe Instagram ca el, sotia si cele doua fiice au fost testati toti pozitiv in urma cu trei saptamani. 

Actorul a mai povestit ca cele doua fiice in varsta de 2 si 4 ani au avut simptome usoare, in schimb, soctia acestuia a avut o forma mai agresiva a bolii. 

„Pot sa va spun ca ca au fost cele mai dificile si mai provocatoare momente pe care a trebuit sa le induram ca familie. Inclusiv in ceea ce ma priveste - si am trecut prin cateva grozavii in trecut. Sunt insa fericit sa va spun ca toata familia suntem acum bine. Gata. Suntem de cealalta parte a bolii, nu mai suntem contagiosi si cu totii suntem  sanatosi”, a anuntat actorul.

Actorul crede ca au luat boala de la niste prieteni apropiati ai familiei si de aceea isi roaga fanii sa fie extrem de precauti atunci cand se intalnesc cu prietenii sau cu rudele si sa-si ia masuri.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare