Cei 9.000 de romani care au fost aseara la Romexpo l-au impresionat pe Enrique Iglesias. “Sunteti incredibili! In urma cu trei ore eram bolnav, dar voi m-ati readus la viata”. Artistul a spus in romana: “Te iubesc, Romania! Multumesc!”. Multumiri a oferit si bucatarului casei regale, care i-a pregatit un meniu special in backstage.
Meniul celebrului cantaret a constat, conform libertatea.ro, in:
- legume coapte sau blanche, dar si mai multe retete de sushi, cu ton, somon sau creveti salbatici de Australia.
- Piept de pui invelit in Panceta cu ciocanel confiat, gatit timp de 4 ore la 56 grade in mediu controlat, servit cu piure de morcov si florete de brocolli si conopida
- Red mullet, peste cu carnea rosie si frageda adus din zona Marii Mediteraneene, servit cu piure fin de mazare si un sos de lime cu sofran
- Muschi de vita adus special pentru Enrique Iglesias din America de Nord asezonat cu clorofila de spanac si delicioasele ciuperci Chanterelle aduse din Sudul Frantei
- Gustul Ciobanului – un preparat savuros, din bucataria romaneasca reinterpretata, facut din mamaliga fiarta in lapte, trufe culese din Padurea de la Viscri, oua de prepelita, chipsuri de chorizo si spuma de telemea de oaie
Sursa foto: Hepta