Vedete internationale

#copii alcoolici # copii michael jackson #copii vedete #paris jackson

Fiica lui Michael Jackson, alcoolica. Marturia ei cutremuratoare

Moartea lui Michael Jackson a bulversat vietile copiilor sai, asa cum s-a intamplat si in cazul altor vedete care au sfarsit in mod tragic. Paris Jackson este, la 17 ani, pusa in situatia de a face fata unei probleme grave: consumul de alcool.

Potrivit propriei sale marturii, Paris este alcoolica, insa incearca sa se recupereze si acum merge la intalniri care sa o ajute sa-si controleze dependenta de alcool. "Chiar vă așteptați să stau toata ziuă și să răspund unor comentarii negative sau pozitive? Am întâlniri AA (Alcoolicii Anonimi - n.r.) la care trebuie să ajung", a scris Paris Jackson pe Instagram.

Paris pare ca se simte coplesita de viata ei, de presiunea la care a fost supusa chiar si dupa moartea indragitului si mult-criticatului sau tata. "E atât de egoist din partea voastră să mă atacați din toate părțile pentru fiecare lucru pe care îl postez doar pentru că voi, oameni pe care nu îi cunosc, nu primiți ceea ce vreți. Apreciez mesajele de sprijin, dar asteptările voastre sunt ridicole. Așteptările în ceea ce-l privește pe tatăl meu au fost, de asemenea, ridicole. Nu v-a datorat nimic niciodată și totuși l-ați sfâșiat în bucățele zilnic. Eu nu voi lăsa asta să mi se întâmple", a adăugat tânăra pe reteaua de socializare.

De altfel, zilele trecute, fiica de doar 17 ani a megastarului Michael Jackson a fost zarita in fata unei cafenele fumand in timp ce-si astepta prietenii. Se pare astfel ca alcoolul nu este singurul viciu al lui Paris.

Foto: hepta.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare