Vedete internationale

#Gywneth Paltrow #sutien cancer de san #sutien #cancer de san

Gywneth Paltrow: Faci cancer mamar daca porti sutien!

Un articol publicat pe site-ul actritei Gywneth Paltrow, a scandalizat lumea medicala! Pe site a fost publicat un text amplu despre o posibila legatura intre cancerul la san si purtarea sutienelor.

Despre articolul scris de Dr. Habib Sadeghi, specialistul in medicina al lui Gwyneth Platrow, mai multi medici au declarat ca ca acest text nu ar fi trebuit niciodata publicat, intrucat lipsa argumentelor si a datelor stiintifice il anuleaza din start.

„Aceste lucruri le sperie pe femei. Atunci cand oamenii fac cancer, incep sa caute cu disperare prin trecutul lor si se gandesc ca diferite actiuni pe care ei insisi le-au intreprins i-au adus in acest punct. Un astfel de text dezinformeaza si cauzeaza stres, precum si insomnii, lucruri care afecteaza sanatatea”, spun specialistii.

Controversatul articol, aparut pe site-ul goop.com, sustine ca riscul de dezvoltare a cancerului la san este cu mult mai crescut la femeile ce poarta sutien peste 12 ore pe zi.

Dr. Saghedi le sfatuieste pe femei sa reduca timpul de purtare a sutienului pe cat posibil si sa isi cumpere doar sutiene fara sarma.

Sursa foto: Hepta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului