Vedete internationale

#Jennifer Aniston divort #Jennifer Aniston Brad Pitt #jennifer aniston

Jennifer Aniston divorteaza! Se intoarce la Brad Pitt?

Dupa o casnicie de doi ani, Jennifer Aniston si Justin Theroux au anuntat oficial ca „se au ajuns reciproc la decizia ca trebuie sa divorteze... cu dragoste”.

„Intr-un efort de a minimaliza orice alte speculatii, am decis sa anuntam ca ne-am despartit", se arata intr-un comunicat transmis presei, joi, de cei doi actori.

„Decizia a fost una mutuala si luata cu dragoste, la sfarsitul anului trecut. Suntem doi buni prieteni care au decis sa o ia pe drumuri diferite, ca membri ai unui cuplu, dar care doresc sa-si continue nepretuita prietenie”, potrivit aceluiasi comunicat.

Documentul mai specifica faptul ca detaliile legate de divort nu vor fi facute publice, dar ca cei doi doresc ca publicul sa stie adevarul, „avand in vedere ca industria barfei nu poate rezista unei oportunitati de a specula si inventa”.

„Orice altceva apare in presa care nu vine de la noi este doar inventia altcuiva. Mai presus de toate, suntem hotarati sa pastram adancul respect si dragostea pe care le avem unul pentru celalalt", potrivit aceluiasi document.

Justin Theroux si Jennifer Aniston s-au casatorit in august 2015, dupa patru ani de relatie.

Aceasta a fost prima casatorie pentru Justin Theroux si cea de-a doua pentru Jennifer Aniston.

Jennifer Aniston, in varsta de 49 de ani, a mai fost casatorita cu celebrul actor american Brad Pitt, de care a divortat in 2005, dupa aparitia in presa hollywoodiana a unor informatii potrivit carora acesta a inselat-o cu o alta actrita celebra de la Hollywood, Angelina Jolie. in cele din urma, Brad Pitt si Angelina Jolie s-au casatorit in august 2014 si au divortat in 2016. La sfarsitul anului trecut, presa de scandal a anunta ca ca Brad Pitt are o relatie cu Charlotte Casiraghi, printesa de Monaco.

Anuntul divortului actritei a facut ocolul pamantului, iar milioane de admiratori i-au sugerat lui Aniston sa revina la Brad Pitt.

Sursa foto: Hepta.ro 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare