Vedete internationale

#caini Johnny Depp #inchisoare Johnny Depp #vedete extern #showbiz #piratii din caraibe #johnny depp

Johnny Depp, 10 ani de inchisoare din cauza cainilor sai

Dorinta lui Johnny Depp de a-i avea alaturi la filmarile de la cel de-al cincilea lungmetraj din franciza "Piratii din Caraibe" l-ar putea costa libertatea pe actorul american, in varsta de 51 de ani.

La inceputul lunii mai, atunci cand i-a luat cu el in Australia, la bordul unui avion privat, pe cei doi caini de companie ai sai, Pistol si Boo, doi masculi din rasa Yorkshire Terrier, Johnny Depp a incalcat normele stricte de carantina din aceasta tara, conform Mediafax.

O comisie din Senatul australian a anuntat luni ca, daca acest caz va ajunge la tribunal si daca starul hollywoodian va fi gasit vinovat, actorul risca sa primeasca o condamnare de 10 ani de inchisoare sau o amenda de 265.000 de dolari, informeaza people.com.


Potrivit publicatiei Sydney Morning Herald, o ancheta oficiala a ajuns la concluzia ca Johnny Depp, ceilalti pasageri de la bordul avionului si membrii echipajului au omis sa semnaleze in fata autoritatilor vamale prezenta celor doua animale de companie. Cei doi caini au fost insa fotografiati la scurt timp dupa aceea in Australia, in timp ce se aflau intr-un salon de infrumusetare pentru catei, iar acele fotografii au aparut pe retelele de socializare.

Ministrul Agriculturii din Australia, Barnaby Joyce, care duce de doi ani o campanie acerba de promovare a principiului potrivit caruia normele si regulamentele sanitare se aplica tuturor cetatenilor, indiferent daca acestia sunt vedete de la Hollywood, l-a avertizat pe starul hollywoodian intr-un mod foarte brutal, spunandu-i ca Pistol si Boo vor fi confiscati si vor fi eutanasiati daca nu vor parasi teritoriul australian in cel mult 48 de ore.

Cel mai probabil, starul hollywoodian va primi o amenda uriasa pentru faptul ca a incalcat legile australiene, potrivit carora orice animal care intra pe teritoriul australian trebuie sa ramana in carantina pentru cel putin 10 zile. "Nu putem face o exceptie pentru Johnny Depp. Exista motive intemeiate pentru care avem aceste reguli stricte", a adaugat ministrul Barnaby Joyce.
 

Sursa foto: ohmymag.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului