Vedete internationale

#terieri Australia #scandalul terierilor #vedete extern #showbiz #amber heard #johnny depp

Johnny Depp si Amber Heard, siliti sa-si ceara scuze din cauza cainilor ca sa scape de inchisoare! VIDEO

Actrita Amber Heard, sotia lui Johnny Depp, a recunoscut ca a falsificat documentele veterinare pentru cei doi caini yorkshire terier, Pistol si Boo, pe care i-a introdus in Australia in 2015, delict care se pedepseste cu pana la 1 an de inchisoare.

Amber Heard a fost gasita vinovata de prezentare de acte false cand a introdus cele doua animale de companie in Australia. Verdictul a fost pronuntat luni de Curtea magistratilor din Australia, care i-a aplicat o sanctiune ce nu va fi inregistrata drept condamnare, relateaza mass-media locala citata de EFE.

La procesul desfasurat la tribunalul din Southport la care au asistat Heard si Depp, judecatoarea Bernadette Callaghanhas i-a impus actritei achitarea sumei de 767 de dolari (679 de euro) si obligatia ca timp de o luna sa dea dovada de un comportament corespunzator, potrivit postului local ABC.

Pe retelele de socializare a fost difuzat un clip in care actrita isi exprima regretul pentru cele intamplate si respectul fata de legea privind carantina din Australia.

Acuzatia mai grava, de import ilegal de animale, care se pedepseste cu pana la 10 ani de inchisoare si amenda de 73.825 de dolari (65.378 de euro), a fost retrasa.


Johnny Depp si Amber Heard au avut la dispozitie 72 de ore pentru a-i expedia pe Pistol si Boo in Statele Unite, altfel cainii ar fi fost eutanasiati. Cei doi terrieri au fost transportati in Statele Unite cu un avion privat, cu doar cateva ore inainte de expirarea acelui ultimatum.

Australia are reglementari foarte stricte in privinta regimului de carantina, pentru a preveni raspandirea unor boli, precum raia, pe teritoriul sau. Introducerea in tara a animalelor de companie necesita un permis special si o carantina de cel putin zece zile.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului