Vedete internationale

#Julio Iglesias bolnav #concerte Julio Iglesias #amanare concert #showbiz #julio iglesias

Julio Iglesias, grav bolnav! Si-a amanat concertele!

Julio Iglesias si-a amanat, din motive medicale, toate concertele prevazute in perioada 5-26 martie, „timp in care va fi examinat de doctori pentru a vedea daca artistul isi poate relua turneul mondial de promovare a celui mai recent album al sau, „Mexico”, au anuntat joi reprezentantii celebrului cantaret.

Deocamdata, in afara tratamentelor legate de nervul sciatic, care il afecteaza de mai multa vreme, agenda celebrului cantaret prevede un concert in Porto Rico, in 30 martie, si alte doua, in 24 aprilie si 29 aprilie, la New Orleans si, respectiv, Miami.

Ulterior, el urmeaza sa traverseze Atlanticul pentru a aparea, in luna mai, in fata publicului din Emiratele Arabe Unite, Israel si Romania. Potrivit paginii sale oficiale de internet, interpretul de 72 de ani isi va continua spectacolele in Monaco, in iulie, si apoi in Spania, in august, pentru a reveni in septembrie in America, mai precis, in Mexic si Guatemala.

Stirea despre problemele medicale cu care se confrunta Julio Iglesias apare la doar cateva saptamani dupa ce renumitul interpret a dezmintit informatia ca ar fi intentionat sa renunte in curand la aparitiile pe scena. Cu acea ocazie, el a afirmat ca are concerte contractate pana in anul 2019.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare