Vedete internationale

#Justin Bieber guinness world records #Justin Bieber cartea recordurilor #Justin Bieber purpose #album justin bieber #justin bieber

Justin Bieber a intrat in Cartea Recordurilor!

Justin Bieber a fost inclus in ediatia din 2017 a Guinness World Records, dupa succesul inregistrat cu albumul "Purpose".

Albumul "Purpose" a fost lansat in urma cu noua luni si este cel de-al patrulea album al artistului. Justin Bieber a ajuns in Cartea Recordurilor dupa ce a avut cele mai multe piese – 17 – prezente simultan in U.S. Billboard Hot 100 si cele mai multe single-uri noi – 13 – in Billboard Hot 100 lansate de un artist solo, scrie libertatea.ro.

De astfel, tot albumul "Purpose" a reusit o performanta similara, fiind cel mai difuzat album pe acelasi serviciu de streaming muzical intr-un interval de o saptamana.

Totodata, Justin a devenit primul artist care a ocupat primele trei pozitii simultan in topul single-urilor din Marea Britanie, cu piesele "Love Yourself", "Sorry" si "What Do You Mean?". Mai mult, single-ul "What Do You Mean?" a fost cel mai difuzat single pe serviciul de streaming Spotify intr-o saptamana, fiind difuzat de peste 30 de milioane de ori intr-un interval de 7 zile.

Justin Bieber a primit titlurile de la reprezentantii Guinness World Records in debutul unui concert sustinut la Madison Square Garden din New York.

Sursa foto: a1.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare