Vedete internationale

#Kate Middleton coafura #Kate Middleton machiaj #Kate Middleton tinuta #vedete extern #kate middleton #showbiz

Kate Middleton, criticata pentru stilul sau: de la tinute la machiaj si coafura

Aparitia ducesei de Cambridge la primul eveniment eveniment oficial de anul acesta, care a avut loc in weekend, a starnit un val dur de critici.

La cea de-a 75-a aniversare a Corpului de Antrenament Aerian Britanic, Kate Middleton a imbracat un palton albastru deschis, marca designerului Alexander McQueen, pe care l-a purtat si in cadrul turului regal din 2014. Nu acesta pare insa sa fie problema, ci sprancenele prea groase si prea creionate care par ca o imbatranesc pe Kate. Dar lucrurile nu s-au oprit aici. Conform lui Sarah Vine, de la Daily Mail, nu doar ele sunt problema lui Kate, ci totul.

"Sincer, e o greseala usor de facut, mai ales daca te grabesti. Desi restul era perfect (coafura, unghiile tocmai facute), asa ca Ducesa nu s-a grabit cand s-a aranjat. Atunci ce e in neregula? Simplu: are doi copii. Si desi nu se vede la corp, acest lucru se observa cu usurinta pe fata. Asta nu e o critica, din contra, e o medalie de onoare. Este dovada ca e o mama care se ocupa personal de copiii ei, spre deosebire de alte femei celebre care au o armata de bone”, mai Sarah Vine. “Problema nu e ca nu face destul, ci ca face prea multe. Si nu ar trebui”.

Sarah Vine critica faptul ca sotia lui William are aceeasi imagine de ani buni de zile, de pe vremea cand era iubita printului: prea mult creion negru, pe putin ruj. Kate ar trebui sa renunte la acest stil si sa il schimbe complet. 

“Un ochi obosit arata mai rau cu mult machiaj. Ar trebui sa fie totul mai curat. Ar trebui sa apeleze la ajutor profesional pentru sprancene. La fel si parul: e frumos, dar e lung si fara forma sau stil. Cat despre garderoba, tinutele de stewardesa ar trebui sa dispara. Ceea ce face acum e un efort prea mare, iar rezultatele nu se vad. E prea ocupata sa fie mama, printesa si sotie pentru a isi pierde timpul cu machiaj”, concluzioneaza Sarah Vine. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului