Vedete internationale

#vedete extern #kate middleton #showbiz #printul william

Kate Middleton, foc si para! William, in vizita la fosta sa iubita!

Kate Middleton este extrem de suparata, deoarece sotul sau va rata primul Paste alaturi de  micuta Charlotte. Printul William a plecat intr-o vizita in Kenya, pentru a participa la casatoria fostei sale iubite, Jecca Craig, iar ducesa va ramane sa aiba grija de copii, conform usmagazine.com.

Jecca si William au format un cuplu inainte sa mearga la universitate. In anul 2001, zvonurile conform carora cei doi s-ar fi logodit s-au raspandit cu rapiditate, iar William a fost nevoit sa faca declaratii publice pentru a infirma relatia. Totusi, el si Jecca pareau a fi mult prea apropiati sa fie doar prieteni, asa ca toata lumea se referea la ea spunand-ui „prima iubire a lui William”, potrivit dailymail.co.uk.

Site-ul american Celeb Dirty Laundry scrie ca prietenia dintre William si Jecca este exact ca cea pe care tatal lui, printul Charles, o avea cu Camilla Parker-Bowles, desi se casatorise cu printesa Diana. Mai mult, acestia noteaza ca nu ar fi exclus ca ducele sa-si fi rugat bunica sa-i aranjeze o plecare in Kenya pentru a putea sa petreaca putin timp cu fosta sa iubita inainte ca aceasta sa mearga la altar. Palatul Kensington a dat un comunicat in care a anuntat ca ducele de Cambridge merge intr-o vizita privata in Kenya fara sa dea mai multe detalii.

Sursa foto: Hepta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare