Vedete internationale

#keanu reeves #ana ularu #siberia

Keanu Reeves, despre romanca alaturi de care joaca in ”Siberia”: ”Este o actrita cu foarte multa experienta”

Cuvinte de lauda din partea actorului Keanu Reeves pentru actrita romanca Ana Ularu, alaturi de care a impartit platoul de filmare pentru lungmetrajul „Siberia”!

Vorbind despre actrita de origine romana, Keanu Reeves a declarat: „Este atat de curajoasa, inima ei, spiritul si mestesugul ei, in sine – este o actrita cu foarte multa experienta.“

„Siberia” spune povestea unui om de afaceri, interpretat de Keanu Reeves. Implicat in vanzari cu diamante rare, el ajunge intr-un sat izolat din Siberia si se indragosteste de patroana unei cafenele, jucata de Ana Ularu. Rolul i-a adus cateva provocari romancei.

Productia canadiano-americana-germana regizata de Matthew Ross va avea premiera internationala in 13 iulie, la New York. Un prim cadru din film a aparut deja in media internationala si reprezinta o scena intre cei doi actori principali.

Siberia este produs de Company Films, compania lui Keanu Reeves si a lui Stephen Hamel, alaturi de Gabriela Bacher, de la Summerstorm/Film House Germany, Braden Aftergood si de David Hansen.

Sursa foto: Hepta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului