Vedete internationale

# paduri seculare #paduri romania #guvernul romaniei #leonardo dicaprio

Leonardo diCaprio, mesaj pentru Romania: "Este ilegal!"

Cunoscutul actor Leonardo diCaprio s-a facut remarcat in ultimii ani prin actiunile sale ecologiste si demersurile sale de a salva si proteja natura. Intr-o postare pe contul sau de Instagram, acesta are un mesaj catre Guvernul Romaniei, amintind de zonele de exploatare forestiera si de defrisarile ilegale care ameninta padurile seculare ale tarii.

Mesajul lui Leonardo DiCaprio (leonardodicaprio) publicat pe contul său de Instagram este: "Voluntarii Greenpeace colectează gunoiul găsit în pădurile româneşti, de la staţia de salvare a pădurile din apropierea Lacului Vidraru, bazinul hidrografic Argeş - o arie ameninţată de exploatarea forestieră ilegală şi de defrişări. Luna trecută, voluntarii Greenpeace din 11 ţări europene (România, Austria, Germania, Belgia, Olanda, Ungaria, Croaţia, Finlanda, Slovacia, Slovenia şi Elveţia) au început o mapare a uneia dintre ultimele păduri seculare din Europa, cu scopul de a sublinia necesitatea ca Guvernul român să o protejeze legislativ". Totodată, actorul american a lăudat activitatea voluntarilor Greenpeace care desfăşoară activităţi de ecologizare a mediului în zone Lacului Vidraru.

Foto: hepta.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului