Vedete internationale

#acuzatii grave #Mariana Calfa #relatie #acuzatii #gheorghe gheorghiu

Mariana Calfa, declaratii socante despre Gheorghe Gheorghiu: "Vrea sa ma omoare. Traiesc in teroare!"

Dupa o relatie de dragoste ce a durat 11 ani, Mariana Calfa si Gheorghe Georghiu au ajuns la cutite. Mariana sustine ca acesta doreste sa o omoare pentru a pune mana pe averea acesteia, dar mai ales pe castelul in care locuieste. In plus, aceasta il acuza pe cantaret ca are probleme grave cu alcoolul.

Acuzatiile pictoritei nu se opresc insa aici. Potrivit acesteia, Gheorghe Georghiu si-ar fi batut si propriul tata.

"Il vreau in spatele gratiilor pentru ca acest om m-a chinuit timp de 11 ani de zile. Omul asta m-a chinuit, mi-a trimis masini cu tot felul de oameni si capcane. Are o problema la cap, el este fixat sa-mi fure mie casa si sa faca banuti pentru bautura, pentru ca ii place bautura. Eu il vreau la puscarie.

Gheorghiu mi-a zis: 'tu o sa dispari de pe strada, foarte multi oameni dispar si o sa dispari si tu. Vei fi dusa la padure de niste oameni si vei fi obligata sa semnezi un act de casatorie pentru ca o sa-ti fur castelul si capul tau o sa cada in lacul din fata castelului tau'.

De cate ori ies la poarta castelului vad oameni cu sepci si ochelari, isi dau coate cand ma vad. De 11 ani eu traiesc in teroare, nu pot sa merg la un eveniment monden, nicaieri. Eu am mers la politie si le-am explicat prin cate metode a vrut sa ma omoare si m-au ajutat.

Si-a trimis oamenii sa ma calce cu masina. Erau niste tineri. Am aflat ca este tot mana lui. Am chemat politia. Acest om face bolnavul. 11 ani a incercat sa ma omoare. Am si martori. Il am martor pe tatal lui, il am pe Romica Tociu. Era la un gratar si Gheorghe Ghiorghiu a inceput de fata cu Tociu si invitatii sa ma intrebe cand cad pe scari, ca nu mai mor.

El bea foarte mult. Nu e corect sa spuna ca vrea sa ma omoare.

L-a batut si pe tatal sau, l-a batut la mare pentru ca s-au contrazis, l-a batut cu mesele. Chiar el (n.r.- Gheorghe Ghiorghiu) mi-a povestit ca l-a batut. Tatal sau mi-a zis ca este nebun si ca la bautura face si mai rau", a declarat pictorita Mariana Calfa pentru wowbiz.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare