Printul Harry si Meghan Markle si-au unit destinele sambata, 19 mai. Milioane de oameni au urmarit nunta regala, cel mai important eveniment al anului 2018.
Dupa ce a reusit sa castige admiratia tuturor cu rochia de mireasa, simpla, dar foarte eleganta, Meghan Markle a rupt traditia si a ales un tort spectaculos pentru petrecere.
Ea a renuntat la traditionalul tort de ciocolata cu fructe si a optat pentru unul cu sirop de soc si lamaie. Pentru prepararea lui au fost necesare peste 200 de lămâi Amalfi, 500 de ouă organice din Suffolk, 20 kg de unt, 20 de kg de făină, 20 de kg de zahăr și 10 sticle de șampanie de soc de la Sandringham au fost folosite pentru a crea acest tort. Fiecare etaj al tortului a fost transportat individual de la Palatul Buckingham la Castelul Windsor, în dimineața nunții. În cele din urmă, înainte de recepție, tortul a fost asamblat. Cele 150 de flori naturale au fost adăugate la final, pentru a fi cât mai fresh posibil.
Potrivit jurnaliștilor de la The Sun, tortul a avut un preț piperat, o singură felie costând 80 de lire sterline, iar întregul tort costând 50.000 de lire sterline.