Vedete internationale

#fotografii printul Harry #Meghan Markle #printul harry

Meghan Markle, tinuta indrazneata pentru o viitoare printesa! Primele imagini, alaturi de Harry

Portretul oficial al cuplului Meghan Markle – printul Harry a fost facut public, la o luna de la anuntul logodnei! Cei doi indragostiti au purtat tinute extrem de elegante, iar tinuta lui Meghan Markle a atras toata atentia!

Fosta actrita din ”Suits” poarta un top transparent, cu o broderie aurita, tinuta fiind una indrazneata pentru o viitoare membra a Familiei Regale.

 

La putin timp dupa ce cele doua fotografii oficiale au fost facute publice, pe contul de Twitter al Palatului Kensington a mai fost postatata o fotografier, in care rochia lui Meghan se vede in toata splendoarea ei. In continuare, insa, logodnica lui Harry, constienta ca partea de sus a iinutei e una indrazneata, o ascunde, folosindu-se de un brat al printului.

Instantaneele au fost realizate de fotograful polonez Alexi Lubomirski, protejatul celebrului Mario Testino, fotograf adorat de Lady Di si de Casa Regala britanica in general.

„Nu pot sa ma abtin si sa nu zambesc cand ma uit la fotografiile pe care le-am facut atunci, pentru ca ei erau atat de fericiti impreuna”, a declarat Alexi Lubomirski.

Lubomirski le multumeste viitorilor Duci de Sussex si spune ca a fost o onoare, dar si un imens privilegiu de a fi partas si martor la povestea lor de dragoste.

Prima intalnire dintre Printul Harry si logodnica sa, care se vor casatori in 19 mai, a fost de tip ”blind date”, organizata de un prieten comun. A doua, insa, a fost din dorinta protagonistilor, iar de aici totul e istorie.

https://twitter.com/KensingtonRoyal?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.libertateapentrufemei.ro%2Farticol%2Fportretul-oficial-al-cuplului-harry-meghan-markle-158216

Sursa foto: Hepta 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare