Printul Harry si Meghan Markle s-au casatorit, sambata, 19 mai. Evenimentul a fost unul mult asteptat si cel mai important al anului 2018.
La nunta au participat 600 de invitati, iar dupa ceremonia religioasa, acestia vor servi mancaruri sofisticate, cu gusturi fine. Cei mai buni 30 de bucatari au pregatit preparatele.
Prezentarea este si ea esentiala, iar nuntasii se vor delecta cu foie gras, branzeturi si aperitive. Potrivit dorintei cuplului princiar, preparatele au fost alese pentru a putea fi savurate stand in picioare, iar legumele au fost aduse de la ferme britanice. Sparanghelul a fost insa recoltat din gradinile palatului Windsor.
"Probabil ca or sa gateasca miel pentru ca englezii sunt renumiti pentru mielul lor, or sa foloseasca sparanghel fara discutie, or sa foloseasca sosurile lor cu galbenus de ou, cu menta, branzeturile lor care sunt foarte bune. Pentru mine, curiozitatea nu e ce pun pe masa, ci ce pun in pahar! Pentru ca englezii nu sunt foarte buni pe vinuri si cred 100% ca vor fi vinuri frantuzesti. Sampania va fi frantuzeasca", spune Chef Radu Dumitrescu, potrivit observator.ro.