Vedete internationale

#Let Me Entertain You #onorariu Robbie Williams #vedete extern #showbiz #robbie williams

Onorariul colosal al lui Robbie Williams pentru concertul din Bucuresti

 

Aproape 60.000 de oameni sunt asteptati astazi la cel mai important spectacol al anului 2015 in Romania: concertul lui Robbie Robbie Williams. La fel de importanta este si suma pe care o va incasa artistul pentru prestatia sa: nu mai putin de 1,5 milioane de dolari, scrie adevarul.ro.

Peste doar cateva ore, Robbie Williams va urca, pentru prima data, pe scena din Piata Constitutiei. 

Artistul a ajuns de aseara in Capitala cu un avion privat, care a aterizat la ora 18.10 la terminalul Tiriac Air din Aeroportul International "Henri Coanda". Robbie Williams era insotit de membri ai staff-ului sau, dar si de Spencer, cainele lui.

Cantaretul s-a cazat la Hotelul Radisson din Bucuresti, unde el si staff-ul sau au ajuns cu trei autoturisme de culoare neagra.

Robbie Williams a dorit sa fie discret, fapt pentru care masina cu care a venit a intrat direct in parcarea hotelului, astfel incat acesta sa nu poata fi vazut.

Daca si tu te pregatesti sa mergi diseara la concertul artistului britanic, organizatorii au cateva recomandari pentru tine.

La eveniment, este interzis accesul cu: aparate foto-video profesionale, tablete, sticle de bauturi sau mancare, umbrele (se vor folosi pelerine de ploaie), sticle de parfum, binocluri, bannere sustinute de bete, scaune, dar si cu genti voluminoase ori bagaje. Daca esti sub tratament sau pur si simplu obisnuiesti sa tii medicamente in geanta, este bine sa stii ca nu vei putea intra la concert decat cu reteta medicala aferenta. Altfel, trebuie sa aruncati pastilele.

Sursa foto: Hepta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului