Vedete internationale

#Madonna poze incendiare #poze tinerete madonna #poze madonna #madonna

Poze incendiare cu Madonna, din tinerete! Iata cum arata diva in urma cu 33 de ani

La varsta de doar 24 de ani, in 1983, Madonna nu cunoscuse inca celebritatea. Aceasta muncea ca dansatoare si ca chelnarita si se chinuia sa-si plateasca chiria. Pe atunci, Madonna se iubea cu Jellybean Benitez.

Imaginile cu Madonna, pe vremea cand muncea ca si chelnerita, sunt facute de catre fotograful Richard Corman. Pe atunci, ea era iubita DJ-ului Jellybean Benitez. Madonna era o buna dansatoare din Funhouse si Danceteria, totodata fiind si chelnerita pentru a-si putea plati chiria. Potrivit site-ului i-d.vice.com, la o luna dupa ce s-a lasat imortalizata in aceste imagini, Madonna si-a lansat albumul de debut, care a produs trei hituri ce au ajuns in top 10 ("Holiday", "Lucky Star", "Borderline").

Un an mai tarziu, artista dansa pe un tort de nunta, imbracata in mireasa, la premiile MTV VMA (Video Music Awards), in timp ce canta "Like A Virgin", scrie libertatea.ro.

Fotografiile vor reiesi la luminna in aceasta toamna intr-o expozitie, dar si intr-o carte. Fanii vor putea admira 66 de polaroide din tineretea Madonnei. Iata patru dintre aceste poze de colectie!

Surse foto: i-d.vice.com

 

Sursa foto principala: billboard.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului