Vedete internationale

#printul harry #casa regala #cearta #Printul Harry Meghan Markle #Meghan Markle

Prima cearta in public a printului Harry cu Meghan Markle!

 

 

Prima criza in noul cuplu regal tulbura Marea Britanie! Printul Harry si Meghan Markle au avut prima cearta! Iata care este motivul pentru care printul a izbucnit in public!

 

 

Tinerii insuratei au participat la o cursa hipica unde un barbat i-a sarutat mana proaspetei ducese de Sussex. Harry a fost vadit deranjat de acest lucru, in plus el nu accepta nici planul lui Meghan de a cumpara o casa in Malibu, California.

Noul cuplu regal trece printr-o criza la nici doua luni de la nunta lor din 19 mai 2018. Conform revistei “Ici Paris” evenimentul s-a intamplat la cursa hipica Royal Ascot. Acolo, cavalerul Frankie Dettori i-a sarutat mana lui Meghan. Acest lucru nu a fost pe placul printului care nu a intarziat sa reactionze. L-a aratat cu degetul pe curtezan si i-a spus sotiei sale sa stea departe de acesta.

Gurile rele spun ca acesta nu a fost decat un pretext si ca printul este suparat pe Meghan pentru ca vrea sa cumpere o casa in SUA. Aceasta achizitie l-ar putea pune pe printul Harry intr-o pozitie neplacuta fata de bunica lui. Suverana, in varsta de 92 de ani, respecta traditia si se opune vehement ca cei doi tineri sa detina o proprietate pe pamantul american, potrivit Click.ro.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare