Vedete internationale

# george clooney copii #Amal Clooney #george clooney

Primele imagini cu gemenii lui George si Amal Clooney

George si Amal Clooney, unul dintre cele mai apreciate si vanate cupluri internationale, au devenit parinti de gemeni in urma cu o luna. Cei doi i-au ferit pe cei mici pana acum de presa, insa au fost surprinsi recent de paparazzi in prima lor vacanta in Italia.

Actorul de la Hollywood si sotia sa au mers pentru prima oara in vacanta cu gemenii, Ella si Alexander, cu avionul lor privat.

„Ai crede că gemenii pot fi copleşitori pentru oricine, dar se pare că sunt în elementul lor, au totul sub control. Ambii sunt părinţi atenţi, calzi, iubitori. Puteai vedea asta chiar şi înainte de naşterea gemenilor...în urmă cu câteva luni, în felul în care George se preocupa de siguranţa casei sale şi de camera copiilor săi, ca totul să arate perfect“, spunea recent un apropiat al cuplului de vedete.

„Sunt euforici. Nu cred că există cuplu mai fericit. Există o energie pozitivă în casă şi în privinţa tuturor din jurul lor, inclusiv a membrilor personalului, care sunt foarte veseli“, a mai adăugat apropiatul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului