Carolyn Robb, fosta bucatareasa a membrilor familei regale britanice, angajata a Palatului Kensington in perioada 1990-2000, a dezvaluit care sunt obiceiurile alimentare ale printilor englezi. Contrar asteptarilor, dieta lor nu este una de lux si chiar au interdictii.
"Multa lume crede ca alimentele lor sunt de lux, ca de exemplu caviarul, insa ei chiar nu au acest tip de dieta. Când erau acasa, preferau sa manânce simplu, proaspat, mese gatite in casa. Preparam lucruri ca ciupercile salbatice, desi le culegeam, de fapt, de pe mosia din Scotia... Uneori li se dadeau caviar si trufe drept cadouri, asa ca le foloseam, dar nu cumparam niciodata asa ceva. Cred ca oamenii ar fi surprinsi sa stie ca Printul Charles era responsabil când venea vorba de astfel de lucruri", dupa cum scrie Carolyn Robb, in cartea "Royal Touch", care detaliaza gusturile culinare ale Printului Charles, ale Printesei Diana si ale celor doi fii ai lor:
“Singurul lucru care a fost interzis este usturoiul, iar motivul este, evident, ca au avut o multime de angajamente publice si au fost in imediata apropiere a oamenilor...".