Vedete internationale

#Melania Trump Ohio # Melania Trump Washington # Melania Trump rochie #Melania Trump

Rochia de mii de dolari cu care Melania Trump si-a impresionat sotul

Melania si Donald Trump s-au sarutat in public pentru prima oara dupa luni intregi in care au parut ca sunt in pragul divortului! Totul s-a intamplat in Ohio, inaintea unui discurs al presedintelui SUA in fata sustinatorilor sai.

Saptamana aceasta a avut loc reunirea cupului prezidential la Casa Alba, dupa cateva luni in care sotii au locuit separat, unul la New York si celalalt la Washington. Cu aceasta ocazie, Melania Trump a revenit la responsabilitatile pe care le are ca Prima Doamna, iar alaturi de sotul ei, Presedintele Donald Trump, a fost surprinsa la Casa Alba intr-o rochie florala de culoare roz.

Prima Doamna, in varsta de 47 de ani, a ales sa poarte o rochie semnata Monique Lhuillier, in valoare de aproximativ 2.000 de dolari, mai exact 1,795 de dolari.

Melania a ales sa accesorizeze tinuta cu o pereche de ochelari de soare negri si o pereche de pantofi stiletto de culoare roz, Christian Louboutin.  Pe langa inelul de logodna, prima doamna a optat pentru bijuterii fine.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului