Vedete internationale

# nume printesa #printesa de cambridge #kate middleton

S-a decis! Iata care este numele printesei de Cambridge!

Toata lumea a asteptat cu sufletul la gura sa afle ce nume va purta micuta printesa a Marii Britanii, care s-a nascut sambata. Momentul mult asteptat a venit, iar Curtea Regala a dezvaluit in urma cu cateva ore numele fetitei. Aceasta se va numi Charlotte Elizabeth Diana! 

Numele nu  este deloc intâmplător: Charlotte este inspirat de numele bunicului ei, Prințul Charles, fiind un nume preferat de familiile regale din istoria Marii Britanii. În plus, Charlotte este al doilea nume al Pippei Middleton, sora lui Kate. De asemenea, era de asteptat ca si prenumele de Elizabeth și Diana să se numere printre numele alese de cei doi părinți, fiind numele bunicii și al mamei Prințului William.

Nasterea fetiţei ducesei Catherine si a printului William a generat peste 1,1 milioane de mesaje pe Twitter, aceasta dovedindu-se mai populara pe online decat prinţul George, care a adunat doar 900.000 de mesaje.

Ducesa de Cambridge a nascut sambata o fetita frumoasa, perfect sanatoasa. Potrivit traditiei, micuta a fost vizitata de bunici si de rudele apropiate si a fost salutata de poporul britanci prin 62 de salve de tun. Numele micutei a fost anuntat, potrivit traditiei, abia dupa ce Regina Marii Britanii a fost consultata personal in aceasta privinta. Desi parintii erau deja decisi, acestia au asteptat-o pe Regina Elizabeta sa-i dea vestea personal, inainte de a anunta intreaga lume. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare