Vedete internationale

#nunta Sandra Bullock #vedete extern #showbiz #sandra bullock

Sandra Bullock se marita! Cum a fost ceruta de sotie

 

In curand, vor bate clopotele de nunta pentru Sandra Bullock! Actrita vrea o nunta secreta, impresionata fiind de cea a prietenei sale, Jennifer Aniston.

Zvonurile privind relatia Sandrei Bullock cu fotograful Bryan Randall au fost confirmate in urma cu doua luni, chiar la nunta lui Jennifer Aniston cu Justin Theroux, unde s-au afisat impreuna.

Sandra Bullock isi imparte deja cele sapte dormitoare din casa in valoare de 23 milioane dolari din Beverly Hills cu fotograful, dupa cum scrie usmagazine.com.

Cei doi au trecut rapid la etapa urmatoare si au inceput sa-si faca planuri de nunta, dorindu-si o ceremonie secreta, pana in 2016! Actrita a fost deja ceruta de nevasta: “Bryan a cerut-o de sotie acasa la Sandra. Desi nu a avut un inel, Bryan avea lacrimi in ochi cand i-a spus Sandrei ca vrea sa-si petreaca restul vietii cu ea. Aceasta a spus imediat "Da" si deja planifica o nunta in secret”, a declarat o sursa apropiata cuplului pentru o publicatie din Statele Unit, celebdirtylaundry.com.

Sursa foto: Hepta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului