Vedete internationale

#secrete printesa diana #printesa diana #deces Printesa Diana

Secretele Printesei Diana, dezvaluite

Pe 31 august se implinesc 20 de ani de la moartea Printesei Diana. Disparitia ei subita la doar 36 de ani a lasat un gol imens in sufletele oamenilor din intreaga lume care au iubit-o si admirat-o, si care nu au uitat-o nici pana in prezent. Chiar si in prezent, detalii din viata furtunoasa a Printesei ies la iveala si fac inconjurul lumii.

31 august 1997, a fost o zi pe care numeni nu o va uita, in special poporul englez. Printesa Diana, atat de iubita si indragita de toti s-a stins din viata, in mod subit, la varsta de doar 36 de ani. Accidentul rutier in care si-a pierdut viata Printesa Diana a socat intreaga lume. A fost o zi pe care nimeni n-o va putea uita.

Spirit umanitar si emblema a stilului, Printesa Diana a redefinit notiunea de "regalitate" si a cucerit milioane de oameni cu farmecul ei discret. Lumea a cunoscut-o ca pe o tanara timida, care a evoluat intr-o femeie puternica si independenta, foarte indragita pentru felul in care s-a luptat cu regulile si si-a croit propriul traseu regal in viata.

TLC prezinta viata Printesei Diana intr-un material special de trei ore, plin de emotie. Programul va spune povestea "Printesei inimilor", folosind imagini in exclusivitate, printre care si un interviu cu Andrew Morton, biograful ei, citate din cartile lui, precum si opinii despre moartea ei prematura. Documentarul Printesa Diana: Tragedie sau tradare? va fi difuzat pe TLC joi, 31 august, incepand cu ora 21.00.

Programul "Printesa Diana: Tragedie sau tradare?" prezinta in profunzime povestea ei si evenimentele care au condus spre tragedia din acea noapte, explorand cateva teorii ale conspiratiei legate de moartea ei. Aflam noi detalii despre viata deloc usoara a Printesei Diana din spatele cortinei regale, alaturi de Printul Charles, si constatam cat de protectoare a fost in postura de mama a celor doi fii.

Productia contine un interviu in exclusivitate cu Andrew Morton, celebrul biograf al Printesei Diana, precum si alte interviuri cu prieteni personali ai Dianei, Mary Robertson si James Colthurst, Ken Wharfe, garda ei de corp; Ingrid Seward, biograf al monarhiei; Kate Williams, istoric al monarhiei; si jurnalistele Tamron Hall si Deborah Norville. In plus, actorul Richard Belzer, autorul unor teorii ale conspiratiei, ofera diverse perspective asupra evenimentelor care s-au intamplat in noaptea accidentului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare