Vedete internationale

#Shakira Pique #Shakira cancer #shakira

Shakira, bolnava de cancer? Cine o da de gol

Shakira are grave probleme de sanatate, mai serioase decat a lasat sa se inteleaga atunci cand a anuntat ca isi anuleaza concertele. Presa internationala scrie ca este suspecta de cancer!

In noiembrie, Shakira a anuntat ca are o hemoragie la corzile vocale si trebuie sa faca o pauza pe perioada tratamentului.

Saptamana trecuta, ziarul spaniol „El Pais” a dezvaluit ca artista a mers saptamana trecuta, la Boston, SUA, pentru a cauta cel mai bun chirurg din cauza unei hemoragii la corzile vocale, publicațiile din Peninsula iberica fac noi dezvaluiri si dau de ințeles ca artista ar suferi de cancer.

Publicația El Colombiano susține ca medicul  Steven Marc Zeitels, directorul Centrului de chirurgie a laringelui si de reabilitare vocala de la spitalul general  Massachusetts, este specializat in indepartarea displaziei precanceroase a corzilor vocale.

El a fost cel care l-a operat si l-a tratat si pe cantarețul britanic Roger Daltrey, membru fondator al formației „The Who”, chiar inainte ca acesta sa apara in finala Super Bowl in 2010. Din acest motiv Steven a fost supranumit „Doctorul vocii”, iar pe mana lui au ajuns si alte staruri, precum Steven Tyler, Christina Perri ,  Lionel Richie, Adele si Sam Smith.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare