Vedete internationale

# efecte adverse silicoane # vedete silicoane #silicoane

Silicoanele au otravit-o! Declaratia zguduitoare a unei vedete

Crystal Hefner, sotia cunoscutului Hugh Hefner, cel din spatele brandului Playboy, a marturisit ca a apelat la o operatie de indepartare a silicoanelor pe care le-a purtat 8 ani deoarece acestea o otraveau. Declaratiile ei sunt cutremuratoare, mai ales ca mii de femei apeleaza anual si in Romania la astfel de operatii estetice.

Ea a transmis un mesaj pe Instagram catre toate femeile care iau in considerare o operatie de marire a sanilor, dorind sa le avertizeze asupra reacctiilor secundare care pot aparea dupa interventia chirurgicala, de la pierderi de memorie, la dureri inexplicabilile si o oboseala cronica. 

"Intoleranţă la alimente şi băuturi, dureri de spate inexplicabile, o durere constantă de gât şi de umăr, disfuncţii cognitive (pierderi de memorie, gândire înceţoşată), subţierea părului, o oboseală extremă, dureri de vezică, imunitate scăzută, infecţii recurente, probleme cu tiroida şi glandele suprarenale. Acum câţiva ani în urmă au apărut forme uşoare ale acestor simptome. Durerile, oboseala, pierderile de memorie. Le-am ignorat, am crezut că sunt ipohondră deşi în făceam griji că este ceva în  neregulă cu mine. Glumeam că îmi pierd memoria pentru că îmbătrânesc şi că sunt tot mai leneşă. Am început să anulez tot mai multe întâlniri şi şedinţe foto pentru că toate mă oboseau. Înainte mergeam de cinci ori pe săptămână la sală şi munceau în continuu. Au fost zile anul acesta când nu am putut să mă dau jos din pat.", a declarat Crystal. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului